[Polska]Zadek po Pa?sku
Zadek po Pa?sku- Najdelikatniejsza cz??? wieprzowego ud?ca,okrojona z wszelkiego t?uszczu i ?ci?gien, marynowana w kamiennej soli z dodatkiem ziela i aromatycznych przypraw przez dni kilkana?cie. Po osuszeniu w?dzona d?ugo w gor?cym dymie Bukowo-olchowym na z?otobrunatny kolor
Dok?adamy wszelkich stara? aby zachwyci? Pa?stwa wyj?tkowym smakiem naszych szynek!
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Polska Rajbrot |
Marka: | Bacówka |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Jakość / Bezpieczeństwo, Certyfikat: | certyfikat unijny |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Mi?so i drób, wyroby -> W?dliny i wyroby
BACÓWKA L. Szot Spó?ka Komandytowa
|
Ulica: | Rajbrot 470 |
Miasto: | Rajbrot |
Kod pocztowy: | 32-725 |
Region: | małopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 014 6853120 |
Faks: | +48 014 6853120 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Dariusz Kucz |
Telefon komĂłrkowy: | +48 661910601 |
|